Dru Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam Szukam obudowy dla siebie, w kolorze czarnym żeby była (naprawdę czarnym, nie jakiś grafitowy czy antracytowy, jak np. seria Dragon u Chiefteca). Cena ma być między 150-250 zł, tak najlepiej koło 200 zł. Chciałbym żeby miała klapkę, która zamyka napędy (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi), bo czarna obudowa i jasne napędy to trochę nie za bardzo by wyglądało. Wcześniej już miałem upować Chiefteca z serii Dragon, ale zrezygnowałem kiedy zobaczyłem do w realu i okazałe się nie czarny, ale grafitowy. Teraz wpadł mi w oko Antec Solution SLK3000B, raczej spełnia moje wymagania tylko trochę drogi bo z wysyłką wychodzi 260 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 I znowu to samo :D Mam dla ciebie idealnego kandydata. :D Cooler Master Cavalier3: Front aluminiowy, fajna klapka na magnesy którą można otwierać w obie strony, do napędów nie potrzeba śrubek tak jak i do kart agp i pci. Dodatkowo 2 wiatraki : 8cm na przodzie i 120 cm z tyłu i gotowe wycięcie z boku na 3 wiatrak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ile za taką obudowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ile za taką obudowe? 1480910[/snapback] Ja dałem 260 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 gdzie za taką cenę? Podaj namiary, bo fakt, jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...IDKategorii=136 279 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...