Luits Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam chcę poruszyć jeden temat który mne zainteresował a dokładnie budowa tuby samochodowej jeśli jest tu ktos kto sie na tym zna prosze o pomoc podanie mi jakiś ciekawych linków w/w tematu wzorów na obliczenie pojemnosci skrzynki itp chciałbym aby kos doradził mi jakie głośniki mam kupić aby to grało naprawde fajnie czystym basem itd (za w maiare rozsądne pieniądze każdy chyba wie o co chodz:/) nie interesują mnie jakieś rurki bass-reflex tylko pożądna tuba - subbass. DZIĘKUJE CZEKAM NA ODPOWIEDX NA ZAŁĄCZONEGO POSTA POZDRAWIAM Luits :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 www.diyaudio.pl na www.elektroda.pl/rtvforum rowniez znajdziesz duzo info i nie pisz ze nie interesuja Cie rurki BR tylko pozadna tuba - tuba nie gra a pierdzi. Nie stosuje sie "tub" tylko prawdziwe skrzynie basowe. poczytaj te dwie stronki co wyzej podalem... I NIKT NIE BEDZIE ODWALAL ZA CIEBIE CALEJ ROBOTY !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Luits od razu widać, że nie masz najmniejszego pojęcia, więc: www.diyaudio.pl www.elektroda.pl/rtvforum audiomania.info audiofun.er.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luits Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 siostro nie tak ostro :) wiem że nic nie kumam w tym bo nigdy czegoś takiego nie robiłem ale serdecznie wam dziękuje za udzielenie mi pomocy jak macie cosik jeszcze to prosze przesyłać jeszcze raz dziękuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...