Skocz do zawartości
ZwieRZakwawa

Jaka Grafa?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam w tej chwili rodzia 9200 i na nim nie idzie beta bf2(no wiec bf2 też nie) jak myślicie za karte na allegro wyrwe 100zł + do tego jakies 80 bede miał co za to kupic??

mozliwe katry to:

rodzisz9500(moze troche dopłace-dozbieram)

rodzisz 9550

rodzisz 8500

aha z nvidii minimum to fx 5700

myslałem nad:

http://allegro.pl/show_item.php?item=53035028

co doradzicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak kolega wyzej dozbieraj okolo 100zl i kup 9500@pro badz tez za te fundusze co posiadasz kupisz GF 4ti 4200 ktory daje sobie calkiem calkiem rade a jest lepszy od radka 8500:)

Edytowane przez gollumek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx to jednak chyba 9550 ha i jeszcze jedno nie mogą to byc inne karty(czytaj geforcy starsze od 5700 i rodki od 9500(z wyjatkiem 8500) czekam na dalsze wypowiedzi bo coś mi nie pasuje wszyscy zgodni?? co do 9550?? czyzby karta cud na tą kase??

Edytowane przez ZwieRZakwawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx to jednak chyba 9550 ha i jeszcze jedno nie mogą to byc inne karty(czytaj geforcy starsze od 5700 i rodki od 9500(z wyjatkiem 8500) czekam na dalsze wypowiedzi bo coś mi nie pasuje wszyscy zgodni?? co do 9550?? czyzby karta cud na tą kase??

1474705[/snapback]

Fajna karta B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi