Souldreamer Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 prosze o ocene mojego forum poswieconemu kulturze hiphop adres to : hhstreet.co.nr zachecam do rejestracji pisania postow oraz wspolpracy =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 jak sie rozwinie to i tak bedzie jednym z wielu nieciekawych :) postaralbys sie o orygionalniejsza tematyke.. ale dobra, twoj wybor. po prostu forum jakich wwiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 niedawno pisałem, że stwierdzenia w stylu "Muzyka - forum dotyczące muzyki" są bez sensu, u ciebie jest to samo i kolorki... zbyt mało intensywne? (więcej mocy:) góra mi nawet pasi. Na 1024x768 IE 6 mam dwa pionowe pasy niewykorzystanej powierzchni przy lewej i prawej krawędzi ekranu, a na środku jest dosyć wąski pas forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Pan chce chyba trafic na black liste IPB za brak stopki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 wolałbym jakby wszyscy zwracali siędo mnie na "ty" - "pan" to jakoś tak dystansuje i postarza (ekhem...) choć oczywiście świadczy o dobrym wychowaniu lub też poczuciu humoru jeśli to było żartobliwie ;}. Z drugiej strony... czy ja wiem czy wiek 27 lat zobowiązuje innych do tego, żeby zwracali siędo mnie "pan"... Stopki nie mam, bo na razie nie bawię się podkręcaniem. Żeby podkręcać, sprzęt musi działać bez zarzutów - mój nie działa jak powinien, po drugie - na razie mało o tym wiem, po trzecie nie mam żadnych mierników (szczerze mówiąc nawet nie wiem jak się mierzy napięcia miernikami :). Na tym forum jestem głównie po to, aby pomóc innym - zawsze sprawia mi frajdę, jak ktoś w końcu mówi: działa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 hehe chodzi mu o stopkę na forum IPB. Bo Invision jest płatny prócz wersji testowych. A u ciebie jej brakuje, co może świadczyć o pirackiej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souldreamer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 stopka jest nei trzeba miec wersji forum w stopce wystarczy powered by invision power board kogo to interesuje jaka ja mam wersje dopisz sobie do index.php ?ipscheck=1 i zoabczysz czy jest legalna a jak jzu tak bardzo chcecie wiedziec jaka t wersja to odpowiadam ze 2.0.0.trial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ghyghyghyghyghy ^_^ - wlaśnie przeczytałem... a tak sobie myślałem: spytać co to IPB? nieeeeee sorki za pomylkę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Souldreamer - jaki to styl IPB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souldreamer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 styl robilem sam ;] jezeli jaksi potrzbujesz moge zrobic za $$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Potrzebuje wypasny styl [; na to forum http://hl2-forum.info zeby bylo pod kolor i styl tej strony www.severus.er.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...