Skocz do zawartości
Yeti666_PL

The Day After

Rekomendowane odpowiedzi

Cze. Nowa strategia. Wygląda jak Blitzkrieg (ten sam silnik), akcja toczy się w latach 60-tych XX wieku. Screeny źle nie wyglądają, można by pograć, tylko ... czy jest tam tryb MULTIPLAYER ? Jak jest, to jak on wygląda ? (Gamespy, czy może trzeba samemu wpisywać IP przeciwnika). Jest też filmik z gry, chociaż niestety długo nie trwa i są tylko krótkie fragmenty z gry, przerywane wstawkami. Co zauważyłem dobrego, to to, że czołgi szybko niszczą inne - nie trzeba 5-6 strzałów, żeby zniszczyć czołg przeciwnika (1-2 starczą). Helikoptery i odrzutowce w grze też cieszą :). Gra może być OK.

Bardzo proszę o odpowiedź na powyższe pytanie (tryb multi), ponieważ dla mnie zakup gry bez multiplayera to pieniądze wyrzucone w "błoto". Bo ja nigdy nie gram w Single Player mode. No i jak ktoś już zagra, to niech się podzieli wrażeniami.

Edytowane przez Yeti666_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I stało się tak jak myślałem. Tylko multiplayer przez sieć. A gra jest całkiem fajna - Blitzkrieg w latach 60-tych, a może nawet od niego lepsza. ŻEBY NIE DAĆ MULTIPLAYERA ONLINE :(. Nie mogę tego przeboleć. Czy oni na prawdę myślą, że ktoś woli grać z durnym A.I. niż z żywym przeciwnikiem. Totalna głupota. I będzie trzeba kasować, bo Single Player to nie dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi