Greenday Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mam takie pytanie mam parę materiałów we flashu. W opisie mają "Shockwave Flash Object". Ściągnąłem sobie te programiki(shockwave też), ale teraz mi się otwierają tylko te pliki które mam w Macromedia Flash playerze :( Może ktoś będzie się na tym znał, bo jestem w tym pełnym zerem. Dziękuję z góry za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jak rozumieme masz pliki .swf? Jeśli tak to ściągnij sobie plug-in Shockwave do IE/FF/Opery i otwieraj przy ich pomocy. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Spróbowałem jeszcze tu: http://www.macromedia.com/shockwave/downlo...om/default.html ale też nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 IrfanView z pluginem flash. Edytuj posty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...