emilooos Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam all, w koncu mnie to tak zdenerwowało, ze postanowiłem napisać... Sprzęt jak w sygnaturce. Sprawa ma się następująco, uruchumienie kazdego progza diagnostycznego powoduje zwieche, na którą nic tylko twardy reset... No moze poza AIDĄ, choć tam przy kliknięciu w zakładke czujnik tez zwiecha. Chodzi o takie programy jak SpeedFan, HDD Live, HD Tune i mase innych tego typu, mających zadanie wskazać temperature, obroty etc. wersje programów najnowsze ofkors. Jeżeli płyta nie ma czujnikow, to w porządku, ale po kiego sie wiesza ;o Nic nie mogę począć, poprostu nie moge uzywać tych programów ;/ Denerwujące, jakieś pomysły? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpj Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 mks.com.pl - zacznij od tego. Ostatnio pojawiają się coraz dziwniejsze iwrusy, które powodują utratę stabilności. Miałem tak samo, próbowałem wszystkiego, już chciałm wymienaić zasilacz, okazało się, że tylko mks wykrył mi tego syfa (mod32 nie chciał)... prawdopodobnie winą jest hardware, spróbuj poodłączać wszystkie dodatkowe wentyle, szczgólnie te z czujnikami, zobacz czy temp na procku nie jest za duża, najlepiej dotknij ręką po jakiejś godzinie pracy. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie nie, wirow nima, swiezy system. No wlasnie dziwny problem, dziwna sytuacja, nic z prockiem nie ma związku (~30C), jedynie wlasnie inna czesc hardwerow'a, jeszcze poprobuję.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...