MaZielony Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 no wiec problem jest taki ze bios i everest czytaja mi 67 stopni proca!! on sie przegrzal na samym poczatku skladania kompa! radiator jest cieply ale nie goracy! wiem ze gigabyt'y maja cos nie tak z czujnikami! jakies jest zagrozenie dla tego kompa jesli ta temperatura jest prawdziwa?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Było już kilka postów na ten temat: Gigabyte na nowych płytach ma odczyt z diody termicznej, 60-70*C z diody to normalka w stresie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 dla mnie 60-70 stopni to jest nie w stresie az boje sie wrzucic ten stres!!!;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...