..::SNAP::.. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 tutaj jest tekst w jezyku Angielskim.jezeli ktos ma czas i ochote to prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 spoko ciekawe czy kogos znajdziesh ja bardzo chetnie gdybym znal lepiej anglika i mial duzo wolnego czasu :D a moze uzyj translatora :D ;) :D ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 spoko ciekawe czy kogos znajdziesh ja bardzo chetnie gdybym znal lepiej anglika i mial duzo wolnego czasu :D a moze uzyj translatora :D ;) :D ;) :D TRANSLATOREM PROBOWALEM :) I QPA :) NIE MA SKLADNI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A ile płacisz (?) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A ile płacisz (?) :Dmhhhhhhhh niech strace :) za Free ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja bym ci przetłumaczył ale nie mam czasu :(. No chyba że coś zategujesz :). Jakies 50zl :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 tutaj jest tekst w jezyku Angielskim.jezeli ktos ma czas i ochote to prosze o pomocNIestety nie widzę tekstu więc nie mogę nic powiedzieć... Wklej cały tekst to ci powiem czy się podejmę i za ile.. :D Niestety za darmo to nic nie ma a 20 stron A4 tłumaczenia to przynajmniej cały dzień roboty a zwykle więcej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 tutaj jest tekst w jezyku Angielskim.jezeli ktos ma czas i ochote to prosze o pomocNIestety nie widzę tekstu więc nie mogę nic powiedzieć... Wklej cały tekst to ci powiem czy się podejmę i za ile.. :D Niestety za darmo to nic nie ma a 20 stron A4 tłumaczenia to przynajmniej cały dzień roboty a zwykle więcej ... tu masz tekst, moge ci zalatwic kloca miedzi :) 50/50/0,5 albo 50/50/1 cm nie jestem pewny jaka ma grubosc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 e nadal tego tekstu nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 tutaj jest tekst w jezyku Angielskim.jezeli ktos ma czas i ochote to prosze o pomoc www.translator.pl :arrow: inaczej sie nie da :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ponad 50 zł za strone 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ponad 50 zł za strone 8O :lol: ale jaki profesjonalizm :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 i tak gadu gadu a tekstu jeszcze nikt nie ruszyl:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 a tak apropo po: 1. strona sie nie laduje (wiec nie wiem co to za text) 2. stona jest raczej o nba wiec ja tlumaczyc nie bede (owszem lubie kosza ale nie do tgo stopnia:)) 3. no chyba ze ktos zaplaci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 a tak apropo po: 1. strona sie nie laduje (wiec nie wiem co to za text) 2. stona jest raczej o nba wiec ja tlumaczyc nie bede (owszem lubie kosza ale nie do tgo stopnia:)) 3. no chyba ze ktos zaplaci:) to na ch** cos tu dopisujesz?? tak moze napisac 99% forumowiczow :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 ponad 50 zł za strone 8O :lol:a swistak siedzi i zawija :) chyba sufit ci spadl na glowe. za 50 zeta za strone to mi tlumacz sie tym zajmie i jeszcze mnie pocaluje w 4 litery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Panie ..nie liczyłbym na to że Ci ktoś to przetłumaczy za friko nikomu sie nie chce:) Ja osobiście mógłbym to zrobić...ale też za friko mnie sie nie chce .. Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ponad 50 zł za strone 8O :lol:a swistak siedzi i zawija :) chyba sufit ci spadl na glowe. za 50 zeta za strone to mi tlumacz sie tym zajmie i jeszcze mnie pocaluje w 4 literyto co , myslales ze cale forum sie rzuci kto pierwszy bedzie mogl ci to za friko przetlumaczyc ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Szacuneczek :lol: :lol: buhaaaaaaaaaaaa :wink: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 tutaj jest tekst w jezyku Angielskim.jezeli ktos ma czas i ochote to prosze o pomocNIestety nie widzę tekstu więc nie mogę nic powiedzieć... Wklej cały tekst to ci powiem czy się podejmę i za ile.. :D Niestety za darmo to nic nie ma a 20 stron A4 tłumaczenia to przynajmniej cały dzień roboty a zwykle więcej ... No dobra wreszcie widzę ten tekst. Tekst jest dość prosty, ale kuna jest tego całe 20 stron i to nie dużą czcionką. Mogę ci to całe przetłumaczyć ale zajmie mi to kilka dni bo nie mam kompa w chacie (znaczy się reklamuje...). Ale wybacz za darmo się tego nei podejmę... Myślę że 200 za wszystko to uczciwa kwota, w końcu kilka dni będe pisania miał (a nie dość że na dziennych studiuję to jeszcze na cały etat robię), a 10 pln za stronę to niezbyt duża kwota... Jak jesteś zainteresowany to napisz (i w jakiej formie mam ci to dać (wysłać listem lub mailem..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...