Buu Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) I stalo sie MSI stworzylo karte z dwoma interfejsami na jednym PCB B) Karta moze pracowac w zaleznosci od "orientacji" w agp lub pci-e, wystarczy odwrocic karte do gory nogami aby wybrac odpowiedni typ zlacza. Dzieki MSI osoby chcace kupic wydajna karte ( a maja mobo z agp) i w niedalekiej przyszlosci przejsc na pci-e nie beda musialy juz "glowkowac" co kupic wystarczy msi :wink: Troche info: gpu: X800XL <-400mhz ram: 256mb ( GDDR3 ) <- 1000mhz Co jest wyjatkowo mile karta dziala z pelna moca zarowno w gp jak i pci-e :wink: Tylko czekac az bedzie w sklepach :wink: News na X-bits EDIT: ostatnio nie mam kiedy siedziec na tweaku i sprawdzac dzien w dzien newsy :sad: wiec sorry Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 wczoraj news na tweaku był <_< fajna sprawa z tą kartą, nie powiem, wbrew temu co napisał autor newsa na tweaku mi wydaje sie, ze z tego rozwiązania skorzysta wiele osób B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Obawiam się że z tą kartą będzie jak z wszystkimi hybrydami - będzie ciężko dostępna i droga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali990 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Bedzie ciezko dostepna z tym sie zgodze ale ludzie dadza za nia kase !!! Sam ja kupie jak tylko bee mial mozliwosc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...