zwierz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam! Mam problem. Gdy włączam CS z włączonym w konfigu A3D to odrazu mi sie zawiesza! Gdy wylacze A3D to jest dobrze! W windowsie(XP) mam dziwięk! Nie wiem czy to wina sterownikow czy czego...sterowniki mam jakies sciągniete z netu pod XP pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zadne stery do Vortexa nie działają poprawnie pod XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zadne stery do Vortexa nie działają poprawnie pod XP. 1478955[/snapback] Czyli sobie nie pogram w CSa na A3D?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dobra dziala juz CS tylko teraz inny problem!! Słysze na odwrot wszystko czyli jak ktos idzie z prawej to slysze go z lewej strony i odwrotnie... jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dobra już sobie poradzilem;] Temat do zamknięcia! P.S. Vortex 2 niszczy soundstorma przynajmniej jezeli chodzi o słuchawki i 2.1!! Ogołnie jakość dziwieku lepsza!! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...