MisiekLover Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam pytanie posiadam komputer taki jak na dole pisze... Do tego Windows Xp (Sp2) no i wgrywam NFSu2 i się ścina na 1024 hmm później zainstalowałem Driv3era i ten to dopiero się ścina ... :| Sterowniki mam najnowsze jakie są. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi ? :> Proszę o pomoc .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 ścina sie? :-| tzn. co, zawiesza sie, zacina sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zacina się ... się tak że się grać nie da :/ I nie wiem co z tym robic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Hmm... a system masz czysty? Tzn. bez zadnych wirusow, smieci itp. Albo memki lub rdzen na grafice Ci sie grzeje za mocno? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Więc tak system był wgrywany na świeży dysk tydzień temu.. Zero Wirów ... Karta Się nie przegrzewa ?? MOże cos w ustawieniach w biosie gdzie kolwiek :/ nie mam zielonego pojecia o co chodzi... Dlatego napisałem do was bo to poważna sprawa .... WIĘC proszeee o pomoccccc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 sterowniki wszystkie poinstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Od plyty glownej stery zainstalowales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam pytanie posiadam komputer taki jak na dole pisze... Do tego Windows Xp (Sp2) no i wgrywam NFSu2 i się ścina na 1024 hmm później zainstalowałem Driv3era i ten to dopiero się ścina ... :| Sterowniki mam najnowsze jakie są. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi ? :> Proszę o pomoc .... 1479269[/snapback] Na ile masz ustawiony Antyaliasing i inne filtry ? NFSu2 na fulla ? Masz jakies antywiry-firewalla, aplikacje na pasku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Sprawdź czy dysk nie jest podłączony tą samą taśmą co dysk twardy! Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sprawdź czy dysk nie jest podłączony tą samą taśmą co dysk twardy! 1479933[/snapback] :blink: padaczka :blink: chyba ta sama taśma co napedy optyczne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 to dysk SATA panowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Co do Anti Vira mam Nortona 2005...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...