KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Putanie jak w temacie...mnie chodzi o tylqo o koma, nie sieć czy inne duperelstwo. Pisze bardzo dużo SMS (t9 po polska lub głosowe [jak w pageshe] wpisywanie SMS). Czasem Dzwonie...lubie różne bajery typu: k. wyświetlacz polifoniczne dzwonki MMs EMS i inne bajerqi... Nie piszcie mi o tyych n'7650 i SE t68i to nie dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 N 9210i ---> 9310 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 :o Ile to kosztuje????To n' Komunikator? Może jakieś inne propozycje...nie musi być w. kolorowy ani polifoniczne dzwonki byle był itak i tak tylqo pisze sMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jak piszesz glownie sms'y to bezapelacyjnie Nokia 5510 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 6610 - najlepszy temat !! Gwarantuje ci to!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A nie w salonie można jakoś kupic :wink:??? Mam ograniczone zasooby finansofe a ta 5510 mi jakoś nie odpowiada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ja bym proponowal Simensa SL45i bardzo fajna komorka sam planuje sobie qpic (java, dyktafon, mp3 ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Może Mitsubishi Trium Eclipse? Moja babcia ma Triuma Arie i jest dobry...Może ktoś się wypowie kto ma tego koma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 No nikt nie ma Triuma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja mam ale taniego z tanich czyli Mitsubishi Trium Mars. Ale od roku na prawde nieźle się sprawuje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ale Ari@ mają taką przypadłość że gdy sie usuwa Sim-Locka i się uszkodzi telefon to w srevisie twierdzą ze był w w odzie i wymieniają na nowy !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 7650 Nokia of course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Nokia 7650 nie jest komem dla mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ja mam 6310 i jakoś nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Kupuje Triuma i jush( może 6610 ale wątpie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 ja wysylam smsy z kompa :) a do odbierania sluzy mi 6310 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...