k_luke Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Mam problem co kupić 2 kolegą na 18 ??? :( Dajcie jakieś pomysły. Może coś śmiesznego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 :? ......wiec np:Porsche Carrera 4...........lub najszybszy komputer swiata...........hmmmmmm....albo poprostu po 2 skrzynki browara na lebka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Oooo........na czasie - ja jutro tez ide na 18 :-) Kupilem kibelek ("gdy chcesz wypic w samotnosci ten wychodek cie ugosci") + do tego Pana Tadeusza ;-) Raczej nadaje sie to do kategorii smieszne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Co kupić ??? Hmm może... miłość dziewczyny (chociaż na jedna noc) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ciekawszego ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Co kupić ??? Hmm może... miłość dziewczyny (chociaż na jedna noc) :lol: :lol: :lol: Wedlug mnie to bardzo ciekawe :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Najlepszym pomysłem jest gumowa lala z sexshopu !!! Sam kupiłem taką kumplowi i była masa śmiechu :) ( może się mu przyda ) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carver Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Najlepszym pomysłem jest gumowa lala z sexshopu !!! Sam kupiłem taką kumplowi i była masa śmiechu :) ( może się mu przyda ) :D Moze byc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 gacie w ksztalcie slonika z traba na..........no wiecie na co :P masa smiechu byla, jak qmpel dostal, z lala tez nie gloopi pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 gacie w ksztalcie slonika z traba na..........no wiecie na co :P masa smiechu byla, jak qmpel dostal, z lala tez nie gloopi pomysl wiem że to już ktoś kupił, a lalka troche sporo kosztuje [tymbardziej dla obu x2] :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Kup centralnie prosie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...