pmp Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Niestety ze względu chyba na cenę, dość trudno którykolwiek z tych monitorów spotkać "na żywo". Może jednak ktoś z Was spotkał się z którymś z tych modeli. Który warto i dlaczego ?? Eizo L985EX-K Eizo L997-K Iiyama ProLite H2130 Iiyama ProLite H540-S ew. NEC 2180UX BK choć to akurat do mnie absolutnie nie przemawia, jakiś uraz do NECów, może niesłusznie. Będę wdzięczny za jakiekolwiek porady. --- Czy ktoś moze jednak coś wie ? Edytowane 23 Lipca 2005 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Czy ktoś moze jednak coś wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Dla mnie wszystkie sa za drogie, 19" mi starczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 proponuję zapytać pana Marka Konopkę na forum strony www.mva.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...