cozaq Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ostatnio bardzo zaniepokoily mnie temperaturki niejakiego PWM na mojej plycie glownej - sa one o wiele wyzsze nic procesora. Mysle nad ich schlodzeniem, tylko pierw chcialbym zapytac gdzie jest te PWM? W ogole co to ? :> Oto moja mobo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 PWM IC - jest to układ zasilania procesora Każda z płyt ma gdzie indziej to usytuowane ale przewaznie jest to gdzies blisko socketu Najlepiej przeszukaj zagraniczne serwisy dotyczące twojej mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ta sekcja jest u Ciebie między LPT a Socketem (jak w większości płyt głównych). To są te kondensatory, cewki itd. A gdzie jest dokładnie czujnik to poszukaj w manualu od mobo. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...