Mikelos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) witam mam proces PQV2iSvc.exe, udalo mi sie ustalic ze nalezy on do norton ghost. i teraz pytanie: jak go wylaczyc? bo chyba nie jest konieczny do prawidlowego funkcjonowania systemu a pochlania dosyc duzo pamieci... edit: w autostarcie oczywiscie nie ma go :wink: Edytowane 7 Czerwca 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Może siedzi w usługach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Może siedzi w usługach? 1485922[/snapback] najszybciej>star>uruchom>msconfig>usługi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 witam mam proces PQV2iSvc.exe, udalo mi sie ustalic ze nalezy on do norton ghost. i teraz pytanie: jak go wylaczyc? bo chyba nie jest konieczny do prawidlowego funkcjonowania systemu a pochlania dosyc duzo pamieci... edit: w autostarcie oczywiscie nie ma go :wink: 1485678[/snapback] Tak jak pisali moi przedmówcy , jest w usługach i nazywa się V2i Protector . Wystarczy tę usługę wyłączyć . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 heh faktycznie w uslugach bylo... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 albo hijackthis :) on wylacza wszystko czego sobie zapragniesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...