levin Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam Mam 2 karty graficzne i wsumie obydwom cos dolega. Te karty to:ATI 9700 128MB 256Bit i Gigabyte Radeon 9600 pro 128MB/128bit BOX. W Ati w windowsie i grach pojawiają sie pionowe przezroczyste paski. A Radeon choruje na jakies znaczki w windowsie i biosie. Co to moze byc? Lepiej dac to gdzies do serwisu czy moze wystarczy wgrac jakies nowe sterowniki albo cuś, bo wsumie ja sie na tym kompletnie nie znam :wink: Dziex za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 A sprawdzałeś czy na innym kompie te karty robią to samo? Moze coś im za ciepło i sypią błędami? Przyczyn może być wiele, podaj wiecej szczegółów (stery, mobo. zasilacz itd). Jak ja miałem błedy w obrazie (najpierw winda, później również w Biosie) to z czasem karta padła i kompletnie straciła obraz, żeby było weselej na płycie kumpla karta chodzi jak nowa, u mnie jest martwa. Problemu nie rozwiązałem do dziś, od po prostu x-files:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja miałem podobne obajwy na ekranie jak na procesorze cooler mi się... wibrował po prostu :D (boo nie było jednego skrzydełka od wiatraka). Wyskakiwały właśnie takie śmiecie, pomogło doklejenie kropelką tegoż skrzydła :P Może Ci się trzęsie chłodzenie od graficznej....eee... od obu? Chyba nie :/ Posprawdzaj na innych kompach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...