..::SNAP::.. Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 jw. ale nie z free4web.pl :( prosze o POMOC !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Nie wiem jak ci mam pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ale jaki? w rozumiem php?? jak tak to lookaj tu http://www.nphp.net/projects/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ale jaki? w rozumiem php?? jak tak to lookaj tuhttp://www.nphp.net/projects/widze ze jestestes z USA wiec musisz znac angielski :) wiec czy mozesz mi zrobic taki system newsow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 To już lepiej po prostu postnuka odpalić (instrookcja po pl) tyle ze konto raczej komercyjne (albo lycoos). Postnuke w akcji - zobaczysz na mojej stronce, nie wiem na czym robiony jest tweak (ale na pewno podobne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 To już lepiej po prostu postnuka odpalić (instrookcja po pl) tyle ze konto raczej komercyjne (albo lycoos). Postnuke w akcji - zobaczysz na mojej stronce, nie wiem na czym robiony jest tweak (ale na pewno podobne). no dobra, ale gdzie to jest w necie?? skad to mozna sciagnac??gdzie jest bramka redaktorska??jak to dziala??wytlumacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Postnuke to CMS - content management system. Cały portal/vortal w jednej instalce. (obsługa newsów, artykułów, reklam, FAQ, ankiet). Ssasz z www.postnuke.com (ale adres sobie wymyślili :lol:) mozesz zassac tez z polhost.net Aha - jest kilka podobnych projektów - imho Postnuke jest najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...