Gość SamoDobro Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Znajomy twierdzi, ze podkrecajac napiecie mozna podkrecic procesor. Nic poza napieciem nie zmienial. napiszcie co o tym sadzicie. aha - podobno zyskal na tym 300 mega mega czego nie wiem ;) czekam na komentarze - chce mu to pokazac Edytowane 8 Czerwca 2005 przez SamoDobro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 cos chyba nie bardzo ;] bo po za wiekszym grzaniem sie cpu zbyt wiele nie osiagnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 cos chyba nie bardzo ;] bo po za wiekszym grzaniem sie cpu zbyt wiele nie osiagnie ;] 1487340[/snapback] ja to wiem mi tego tlumaczyc nie trzeba. ale on sie upiera, ze podkrecenie procesora za pomoca samego zmiany napiecia jest mozliwe i ze mu sie udalo. chce mu udowodnic ze sie jednak myli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) chyba cos twojemu koledze sie pomylilo :blink: :lol: moze "podkrecic" temperature ;) Edytowane 8 Czerwca 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 pewnie przy zmianie napiecia "omyłkowo" zmienil mnoznik/fsb. idz do znajomego odpal cpu-z i wyprowadz go z blednego toku rozumowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 nie jest to możliwe i koniec kropka, następnym razem wyślij swojego kolege do FAQ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 nie nie nie ;) z takimi (tu chciałem bluzgnąć ale się powstrzymałem) to na testowe ;-) napięcie ma się nijak do wydajności,, kręcąc sprzęt trzeba zazwyczaj dodać V ale tylkodla ustabilizowania a nie podniesienia mocy (chyba że wydzielanej mierzonej w W;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...