v!per Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 WITAM :) MAM MALY PROBLEM OTUZ ZAKUPILEM DLA SIORKI PLYTE EPOXA 8VTAI KT880 I SEMPA 2300+ ZEBY MIEC Z NIA SPOKOJ BO CIAGLE MI NARZEKALA NA SWOJEGO KOMPA :) I CO SIE DZIEJE :D ZMONTOWALEM WSZYSTKO JAK TRZEBA ODPALAM KOMPA A TU WIDZE ZE ZAMIAST SEPMA WIDZI AMD K7 PROCESOR 950MHz NIEZLE CO :) BIOS ZE STRONY EPOXA (TYLKO 1 WERSJA) JEST DO BANI ;/ POTRZEBUJE BIOS I TO JAKNAJSZYBCIEJ KTORY ROZWIAZE MOJ PROBLE A CZASU NIE MAM NA PRZESZUKIWANIA FOROW I WWW BO MAM 3 DNI NA NAPISANIE PRACY MGR :D POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ty nie musisz nowego biosa wstawiać, tylko w tym biosie ustaw "load optimized default", jest taka opcja na pewno. Jak dalej będzie 950, to ręcznie ustaw "CPU clock" na 166 i tak samo memory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 :arrow: v!per Nie pisz capslockiem! Innego biosu jak ten na stronie epoxa zapewne nie ma. Do tego nie wiem jak Ty mozesz pisac prace mgr jak nie umiesz nawet napisac slowa otóż... I tak jak juz zostalo napisane zmien FSB na 166Mhz i wszystko bedzie tak jak ma byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v!per Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 :arrow: v!per Nie pisz capslockiem! Innego biosu jak ten na stronie epoxa zapewne nie ma. Do tego nie wiem jak Ty mozesz pisac prace mgr jak nie umiesz nawet napisac slowa otóż... I tak jak juz zostalo napisane zmien FSB na 166Mhz i wszystko bedzie tak jak ma byc. 1487792[/snapback] czepiasz sie szczegolow word poprawia :P hehe oka zrobilem dzikas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...