Skocz do zawartości
v!per

Epox 8vtai Kt880 Potrzebny Bios !

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM :)

MAM MALY PROBLEM OTUZ ZAKUPILEM DLA SIORKI PLYTE EPOXA 8VTAI KT880 I SEMPA 2300+ ZEBY MIEC Z NIA SPOKOJ BO CIAGLE MI NARZEKALA NA SWOJEGO KOMPA :)

I CO SIE DZIEJE :D

ZMONTOWALEM WSZYSTKO JAK TRZEBA ODPALAM KOMPA A TU WIDZE ZE ZAMIAST SEPMA WIDZI AMD K7 PROCESOR 950MHz NIEZLE CO :)

BIOS ZE STRONY EPOXA (TYLKO 1 WERSJA) JEST DO BANI ;/

POTRZEBUJE BIOS I TO JAKNAJSZYBCIEJ KTORY ROZWIAZE MOJ PROBLE A CZASU NIE MAM NA PRZESZUKIWANIA FOROW I WWW BO MAM 3 DNI NA NAPISANIE PRACY MGR :D

POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: v!per

Nie pisz capslockiem! Innego biosu jak ten na stronie epoxa zapewne nie ma. Do tego nie wiem jak Ty mozesz pisac prace mgr jak nie umiesz nawet napisac slowa otóż...

I tak jak juz zostalo napisane zmien FSB na 166Mhz i wszystko bedzie tak jak ma byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: v!per

Nie pisz capslockiem! Innego biosu jak ten na stronie epoxa zapewne nie ma. Do tego nie wiem jak Ty mozesz pisac prace mgr jak nie umiesz nawet napisac slowa otóż...

I tak jak juz zostalo napisane zmien FSB na 166Mhz i wszystko bedzie tak jak ma byc.

1487792[/snapback]

czepiasz sie szczegolow word poprawia :P hehe oka zrobilem dzikas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi