MeHow Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jak przyspieszyc dzialanie dysku? Czekam na wszelkie mozliwosci oprocz defragmentacji, bo to to wiem pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Przyspieszając magistrale zwiększasz szybkość działania dysku, ale może się to odbić na trwałości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Podłącz pod gniazdq 220 Volt To napewno sie przyśpieszy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 AKa juz tak zrobilem, ale to nic nie pomoglo BTW, czy sa jakies inne metody? Moze zapis danych? FAT, FAT32, NTFS or sth like that Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Wiesz są programiki takie różne np na cd-action do otymalizacji systemu. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 instalacja programu Cacheman moze o kilka procent przyspieszyc prace dysku, ale nie spodziewaj sie rewelacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 FAT jest szybszy niz FAT 32 i NTFS tylko ze maksymalna wielkosc partycji to 2GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 fat albo fat 322 jak zalezy na predkosci jak masz dobry kontroler dyskowi wytrzymala plyte to mozeaz dac pci 45i bedzie duzoo szybszy wiem po sobie wlacz w biosie najszybszy dostepny tryb udma 66 lub 100 zmniejsz tymingi ramu w windowsie ewentualnie innym systemie wlacz dma hmm mozesz wylaczyc lik wymiany jezeli masz sporo ramu to dysk nie bedzie obciazany wylacz ochrone plikow w win xp wylacz hibernacje wylacz przywracanie systema w xp codzienna defragmentcja z ustawieniem katalogu na poczatek dyska ogolne odsmiecenie systema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 poczytaj sobie tu.... http://www.overclockers.pl/artykuly/hddspdup/ ja to zrobiłem i troszku pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...