ozit Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 cena nie gra roli potrzebuje plyty dobrej i stabilnej do oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 abit IC7 polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 nie rozumiem jak na tym forum mozna jeszcze zadawac takie pytanie??? :mur: topic do zamkniecia imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 hehe dokladnie taki sam topik jest nizej .. poszukaj aa znajdziesz lae powiem tobie bez szukania ze ABIT IC7/IC7-G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Cała seria płyt IC7/IC7-G/IC7-MAX3 - różnią się tylko wyposażeniem - jak dla mnie najlepsze. Lub Asus P4C800 tylko, że on ma tylko 3 fazowe zasilanie,co przy Prescottach lub wysokim FSB może dać się we znaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 DFI LP I875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 DFI LP I875 1491328[/snapback] kruszą się przy FSB>260 i synchronicznej pracy pamięci... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobcio Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 kruszą się przy FSB>260 i synchronicznej pracy pamięci... :wink: 1491341[/snapback] Duzo zalezy od egzemplarza w takim razie bo moja idzie na 275 ( Rev.b1 z radiatorami na mosfetach ) bez problemu dalej to juz procek nie wyrabia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 a ja mam asus p4pe-x i sie kręci ładnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ta... ale ta plyta obsluguje fsb 800 topiero po podkreceniu --> dalej juz chyba wiele wiecej sie nie podkreci: SFS (Stepless Frequency Selection) from 100Mhz up to 230MHz at 1MHz increanertspozatym ram w jedno kanołowo (chyba) swoja groga fajna plytka, ale podobie jak np. asus p2pb i wiele innych zestarzała sie ps. co twoj głs wnosi do dyskusji? ps2. a mój?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mój wnosi , bo ja podaje moją najfajną płytkę pod s478 , ciągnie większość procków , i sie ładnie kręci , ja nie mam nic do zażucenia tej płytce..... a twój , no to raczej nic..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...