witgit Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Co to jest nVidia Memory Management i do czego słuzy? Czy przez to niemożna zmienić mnożnika pod windowsem i czy przez to komp łapie zawiechy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 o ile sie nie myle sterownika chipa do zarzadzania pamiecia jak sama nazwa wskazuje ;] jesli masz cos namieszane to moze powodowac niestabilnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 To ja dodam tylko tyle, że mnożnika z pod windy nie zmienisz bo masz Nforce2, a on tego nie obsługuje i tyle. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja mam tylko cichą nadzieje że ktoś prowadzi jakieś ""prace badawcze"" jak odblokować mnożnik na procesorach po 39 tygodniu. :rolleyes: :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Raczej mozesz pozucic nadzieje zwłaszcza ze wiekszosc o/c maniaków przezuciła sie juz na A64, juz nikt niekombinuje jak odblokowac mnoznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Raczej mozesz pozucic nadzieje zwłaszcza ze wiekszosc o/c maniaków przezuciła sie juz na A64, juz nikt niekombinuje jak odblokowac mnoznik 1490282[/snapback] Bardzo wielka szkoda........................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...