pablo163 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jaki plyn wlać do WC kiedy wc mam na strychu i jest tam zimno!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Borygo, Petrygo, albo coś innego do chłodnic. Te płyny mają niską temperature zamarzania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to ja sobie musze na dach wyniesc :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A borygo jest obojętne elektrycznie? P.S. to mój setny post ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ja mam glyco shella, niby nie przewodzi pradu, ale nigdy nic nie wiadomo :D jakos jak mialem wyciek wc to mobo powiexiala papa, a niby nie przewodzi pradu....... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 AAAAAAAA czyli jeszcze mam szukac takiego plynu który nie przewodzi prądu gdy bedzie jakiś wyciek a nie mozna poprostu zrobić WC pożądnie????To chyba lepsze wyjscie niz martwić sie na zapas. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 AAAAAAAA czyli jeszcze mam szukac takiego plynu który nie przewodzi prądu gdy bedzie jakiś wyciek a nie mozna poprostu zrobić WC pożądnie????To chyba lepsze wyjscie niz martwić sie na zapas. Pozdr moze i leprze ale strzezonego pan Bog strzeze ;) :D (czy jakos tak :D )zawsze moze sie zdazyc jakis wyciek, nic nie jest doskonale musialbys naprawde sie postarac zeby miec pewnosc ze nic nie bedzie wprzyszlosci przeciekac :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Pozatym borygo chyba lepiej odbiera ciepło, Woda destylowana to jest chyba dobry wybór...bo się kamień w bloku wodnym nie osadzi :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ale te plyny do chlodnic podobno sa bardziel lepkie ciekawe jak by sie denaturat sprawowal kolorek od razy ladny tylko podswietlic do -20 by trymal na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja jestem za olejem transformatorowym,na 100% nie przewodzi pradu,wiec w razie wycieku nic sie nie stanie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ale trzeba miec pompe do oleju bo taka zwykla to sie doslownie udusi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja jestem za olejem transformatorowym,na 100% nie przewodzi pradu,wiec w razie wycieku nic sie nie stanie. Pozdrawiam tylko co by to przepchalo przez weze to by musiala byc chyba taka pompa co jest w wodociagach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Chopaki a jki jest koszt takiego płynu????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jezeli olej transformatorowy jest za gesty to najlepiej uzyc mieszanki woda destylowana:metanol w stosunku 80:20 :twisted: Gestosc bedzie niska i kazda pompka sobie poradzi. Pozatym lepkosc mniejsza i napiecie powierzchniowe co pozwala sie wcisnac wszedzie takiej mieszance. No i punkt zamarzania bedzie przesuniety bodajze na -19C a punkt wrzenia chyba w okolice 80C Pozdro DExter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Na allegro jest koles, ktory sprzedaje olej trnsformatorowy za 10zł/L drogo, ale przynajmniej podczas wycieku komp sie nie spali :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Dexter a gdzie ty zlapiesz temperatóre -18 stopni ja na strychu w zime tyle nie mam ok -10 -15 max bo tam sie nie grzeje i nie jest ocieplone a pokuj mam na poddaszu i sciany z paneli ocieplone steropianem 20cm tylko jedna dziurka i jestem na strychu i mam w Wc ujemną temperatórke -10 to w pracy proc ile bedzie mail w pokoju mam 18/25C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Co myslicie o 70% alkoholu etylowym :lol: Moge miec tego fuullll W jakiej temp zamarza i jaka ma temp wrzenia :?: P.s. Wiem ze mozna to najlepiej wypic ale u mnie wooda na targu kosztuje 7 zl za polowke a ja mam za 8 litr-ma sie mete na chacie :lol: (mieszkam na Mazurach a jak wiadomo z tamtad blisko wszedzie a najblizej do STANOW RADZIECKICH 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 pol na pol w siebie i kompa ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbraja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 pol na pol w siebie i kompa ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbraja Z tym nie ma problemu widzialem rozowe i bezbarwne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 pol na pol w siebie i kompa ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbrajaLepiej nie myśl o denaturacie, bo potem brzydko pachnie z ust. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Dexter a gdzie ty zlapiesz temperatóre -18 stopni ja na strychu w zime tyle nie mam ok -10 -15 max bo tam sie nie grzeje i nie jest ocieplone a pokuj mam na poddaszu i sciany z paneli ocieplone steropianem 20cm tylko jedna dziurka i jestem na strychu i mam w Wc ujemną temperatórke -10 to w pracy proc ile bedzie mail w pokoju mam 18/25C.Moim zdaniem to bedziesz mial z 10-20C, a moze mniej :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 pol na pol w siebie i kompa ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbrajaDolej te denaturatu 1/2 nakrętki ACE (wybielacza do tkanin) poczekaj troche i zlej to z góry. Ewentualnie węgiel aktywowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 pol na pol w siebie i kompa ja mysle nad qrd denaturatem ale nikt nie moze mi pomoc ten kolor mnie rozbrajaDolej te denaturatu 1/2 nakrętki ACE (wybielacza do tkanin) poczekaj troche i zlej to z góry. Ewentualnie węgiel aktywowany.i co sie stanie z chemii mialem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 odbarwisz denaturat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 he ale mi sie podoba ten kolorek a jak wlasciwosci termoprzewodzace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ja jestem za olejem transformatorowym,na 100% nie przewodzi pradu,wiec w razie wycieku nic sie nie stanie. Pozdrawiam tylko co by to przepchalo przez weze to by musiala byc chyba taka pompa co jest w wodociagach :D Mylisz sie grubo kolego miales juz taki olej "w rekach" ??? na 100% nie, sadzac z tego co piszesz. Wbrew nazwie olej transformatorowy, nie ma takiej kosystencji jak olej do auta. IMHO MJ 100 da mu spox rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Na allegro jest koles, ktory sprzedaje olej trnsformatorowy za 10zł/L drogo, ale przynajmniej podczas wycieku komp sie nie spali :D. Chcesz taniej ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 A plyn typo shella do chlodnicy max mrożi sie w temp -60 wrze w 110C to ile moze kosztować banika 5 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...