xe_pl Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Witam:) Posiadam Cedege 4.3.2-1 + Point2Play 1.3.3-1 Co probowalem zainstalowac BatleField 1942 >> Wiesza sie instalacja:/NFSU 1 i 2 >> j.wGTA VC >> Instalator wysypuje blad przy uruchamianiu:/Worm 3D >> j.wDF LandWarrior >> j.wC&C Generals >> Instalator sie nie uruchomil:/THPS3 >> Inataluje sie ale sie nie uruchamia:/RallySportChallange>> j.wWorms Word Party >> j.w Co zadzialalo: GTA III: 800x600=12fps:/Bridge Builder: 1024x768=120-150fps:)Tak sobie z nudow chcialem w cos pograc :). Jedynie co ruszylo to GTA III z miernym skutkiem :( i BridgeBuilder. Zanim mnie #$%^& i takie tam inne to chcialby sie spytac, komu co chodzi i jak, na jakim sprzecie, czego uzywal od uruchamiania gier z win:) Sam uzywam Fedre 4 z jajem 2.6.11-1.1369 na Athlonie XP 2400+, Epox 8RDA3+, 512MB DDR i GF 4 Ti 4200 64MB. Pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2005 przez xe_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zainstaluj pod windowsem potem przekopjuj pliki gry, poczytaj mana, za Cedega oczywiście zapłąciłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xe_pl Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zainstalowac pod win a pozniej przekopiowac dobry pomysl :) ale jeszcze musze miec winde:)... Czy zaplacilem mozna tak powiedziec... przysluga za przysluge:)) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (..)zapłąciłeś? 1489335[/snapback] Czemu ? Zrodelka na CVSie dostepne a skrypty do kompilacji tez sa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czemu ? Zrodelka na CVSie dostepne a skrypty do kompilacji tez sa . 1489750[/snapback] Wiem, ale on napisał: Posiadam Cedege 4.3.2-1 + Point2Play 1.3.3-1 a to nie jest CVS! Czyli pewnie pirat. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wiem, ale on napisał: Posiadam Cedege 4.3.2-1 + Point2Play 1.3.3-1 a to nie jest CVS! Czyli pewnie pirat. <_< 1489778[/snapback] gierki tez pewnie niezyt legalne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xe_pl Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Niestety nie pirat:) To przysluga, za przysluge:) Nie czytalem licencji wiec byc moze uzywam ja nielegalnie bo wiecej niz na jednym stanowisku:) Mnie nie stac na wydatek kilku $ na 3 miechy ale kumpla tak i ma konto na transgaming:)) Udalo sie uruchomic NFSU2 z wynikiem 15-30fps:) Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 cvs_cedega jest ale to nie to samo co ta platna werjsa przeciez ... bez point2play i bez niezbednych bibliotek ... nie idzie uruchomic wielu gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jak kogos nie stac nie musi używać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mnie nie stac i zostalem przy wine a piraci linuxowi powinni byc bezwzglednie tepieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...