Skocz do zawartości
MicJes

IBM Rulezzzz???????

Rekomendowane odpowiedzi

Taki cytacik z HOGI

Jak wiadomo IBM nie jest raczkującym producentem podzespołów komputerowych i ma pewne doświadczenie w tej dziedzinie, co potrafi skrzętnie wykorzystać. Dlatego też, wszystkie produkty IBM ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą się niezawodnościąi wysoką wydajnością. Dlatego też stwierdzam, że recenzowany dysk jest godny Waszej uwagi. 

Wyłem niesamowicie z fachowosci tegoz recenzenta. :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL :D Hm z tego co slyszalem to Deskstar'y kochaja padac :D. Zawsze jednak twierdziłem że Western Digital jest extra :). I jest extra :D. Nie oddałbym mojego caviara za żadnego nawet 120GB deskstara :).

A ja bym wymienil. Masz 30GB, dostajesz 120, sprzedajesz i kupisz sobie z 80GB Caviara. Czeba myslec... :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie chodzą (jak narazie)dwa deskstary przyczym jeden ma niecały rok a drugi coś koło 2 latek. Ten drugi jak mi padł rok temu to go olałem , leżał sobie spokojnie. Wziąłem się za niego ponownie 3 miechy temu i odziwo odpalił(w sandrze 2002 9000 :( ). Wczoraj totalnie go pogieło bo HPT 370 widział go mniejwięcej tak: #95f_=^<{ :D . Przełożyłem go na udma 33 i nadal chodzi !!!. Dziwny jest ten świat !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi