MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Taki cytacik z HOGI Jak wiadomo IBM nie jest raczkującym producentem podzespołów komputerowych i ma pewne doświadczenie w tej dziedzinie, co potrafi skrzętnie wykorzystać. Dlatego też, wszystkie produkty IBM ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą się niezawodnościąi wysoką wydajnością. Dlatego też stwierdzam, że recenzowany dysk jest godny Waszej uwagi. Wyłem niesamowicie z fachowosci tegoz recenzenta. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 LOL :D Hm z tego co slyszalem to Deskstar'y kochaja padac :D. Zawsze jednak twierdziłem że Western Digital jest extra :). I jest extra :D. Nie oddałbym mojego caviara za żadnego nawet 120GB deskstara :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 to byl test sponsorowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 to byl test sponsorowany :Dtaaaaaa nie ma innej mozliwosci ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jasne. Sponsoring w polskich portalach(Tweak :D) jest olbrzymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 LOL :D Hm z tego co slyszalem to Deskstar'y kochaja padac :D. Zawsze jednak twierdziłem że Western Digital jest extra :). I jest extra :D. Nie oddałbym mojego caviara za żadnego nawet 120GB deskstara :). A ja bym wymienil. Masz 30GB, dostajesz 120, sprzedajesz i kupisz sobie z 80GB Caviara. Czeba myslec... :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Mnie IBM 46GB 7200rpm 8MB cache padł z mojej winy. Najpierw przywaliłem mu słuchawką telefoniczną, a potem wykastrowałem z jednego pina! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 U mnie chodzą (jak narazie)dwa deskstary przyczym jeden ma niecały rok a drugi coś koło 2 latek. Ten drugi jak mi padł rok temu to go olałem , leżał sobie spokojnie. Wziąłem się za niego ponownie 3 miechy temu i odziwo odpalił(w sandrze 2002 9000 :( ). Wczoraj totalnie go pogieło bo HPT 370 widział go mniejwięcej tak: #95f_=^<{ :D . Przełożyłem go na udma 33 i nadal chodzi !!!. Dziwny jest ten świat ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...