fisher_nh Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Mam dysk seagate 40 GB miałem 5 partycji zrobionych. Zaszła jednak koniecznosc połączenia 2 partycji ,w tym celu zainstalowałem program partition magic i ustawiłem to co trzeba. Zrestartowałem komputer i programik sobie pracowal ,ale wyskoczyly jakies errory i przerwal operacje . Włączył sie windows i nie widzi mi tych dwóch partycji mam tylko 3 !!! W programie partition magic są widoczne , probowalem roznych rzeczy wtedy , usuwac , zmieniac rozmiar ale nic to nie dalo ,ciagle wyskakiwal jakis error i przerywalo operacje . Błagam pomozcie nie chce stracic 15 gb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Był ten temat nie raz poruszany. I nie tylko Ty miałeś przeboje PM. Easy recovery odzyska dane ale ile to potrwa i jak one będą wyglądać nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Przykro mi to mówić, ale pół roku temu miałem IDENTYCZny przypadek. Cóż mogę powiedzieć....nawet jeśli easy coś wykryje to nieodpzyska bo będą to daen nie nadające się do użytku...pozostaje tylko formatowanie tych partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) a ja kiedyś przez PM straciłem jedną partycje ale miałem na tyle szczescia ze dosowy chkdst /f pomógł (nie jestempewien tego /f) wpisz wokienkudosowym chkdsk /? i wybierz tam opce naprawiania błędów ... może pomoże ;) Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...