dayus Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Szybkie pytanko, czy HYNIX'y D43 beda dobrze wspolpracowac z EPOX'em, bo chcialbym dobre i tanie pamitaki. Kumplowi chodzą na CL2 @ 6-3-3 @ 400mhz A jesli nie HYNIX'y to co brac? Zalezy mi na dobrych timingach przy 400mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) hyniksy + epox to zle rozwiazanie:) moga nie dzialac... do ilu te pamieci? 1 kostka czy 2x256? Edytowane 13 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 jak najtaniej i zeby nie bylo problemu pozniej za jakis czas nastepną taką samą kośc kupic,aby miec 1GB. Moj kumple ma D43, moze pozyczyc i sprawdzic, czy bedzie chodzic wszytsko OK? Ale moze sie tak stac,ze ta bedzie chodzic SPOX, a ta która kupie nie. Po czym poznac,ze RAm zle wspolpracuej z plyta gł. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 jak najtaniej i zeby nie bylo problemu pozniej za jakis czas nastepną taką samą kośc kupic,aby miec 1GB. Moj kumple ma D43, moze pozyczyc i sprawdzic, czy bedzie chodzic wszytsko OK? Ale moze sie tak stac,ze ta bedzie chodzic SPOX, a ta która kupie nie. Po czym poznac,ze RAm zle wspolpracuej z plyta gł. ? 1493995[/snapback] no mozesz sprawdzic;) a potem odpalic memtesta... jak jestes zainteresowany to moge zobaczyc czy sa 512nastki corsair;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Na Epoxie 8RDA3I rev 2.0 Hynixy w ogóle nie odpalą. Z tego co wiem to od rev3.2 nie ma tego problemu. Miałem własnie taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...