Maser Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam! Moją obecną kartę widać w podpisie... :-| Po zjaraniu GF4200 nie miałem okazji ani potrzeby kupowania czegoś lepszego :wink: Ale jak to w życiu bywa, przychodzi taki moment, że ktoś robi grę typy GTA:SA i trzeba się zmobilizować i wybrać na zakupy. Zdaję sobie sprawę, że mój sprzęt do nowych nie należy ale myślę, że jakoś uda mi się troszkę w SA pograć. Po przeglądnięciu forum i tematów o k. graficznych doszedłem do wniosku, że z moim budżetem (<350, max, ale to przy naprawdę okazji, 400zł) najlepszym wyborem będzie Radeon 9500 lub 9500pro. Chciałbym jednak zasięgnąć opinii stałych bywalców tego działu i znawców tematu. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie, zirytowanych błahością mojego pytania/problemu również z góry przepraszam.... :wink: Pozdro 4 all... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ad.1. Zmien tytul tematu... Ad.2. GTA SA nie jest warte zeby kupowac nowa karte graficzna :-| Ad.2. Moze cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=53469854 albo poszukaj jakiegos mediona 9800xl :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 u mnie na tym co w podpisie w 1024x768 detale very high jak i draw distance na max (bez aa) gierka chodzi bardzo dobrze, pozatym grafika nie zachwyca wiec nie widze sensu pchac kasy. ale to twoje pieniadze i skoro chcesz kupic to bierz to co podal chamiczny_ali, 8 potoczkow zrobi swoje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...