Skocz do zawartości
Net Hool's 64

Neo Czy Chello

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problem w związku z tym że nie długo kończy mi się umowa z tps-ą. Otóż, zastanawiam się czy ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> chello 256 czy neostrade 128. Teraz miałem neo 128 i zupełnie mi wystarcza, a nie chce ryzykować z chello bo do końca nie jestem przekonany co do jakości tego łącza. Jeśli ktos już ma chello to niech sie wypowie czy moje obawy są uzasadnione.

Pozdr. i dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poleca chello! Od miesiaca jestem jego szczesliwym posiadaczem B)

Teraz jest rowniez promocja na 4Mbit'y (185zl za neta i obnizaja abonament za TV o 10zl; procz tego pierwszy miesiac neta i tv za 1zl i instalacja 1zl).

Co do predkosci to jest nieziemska...

No i tak jak kolega wyzej wspomnial nizsze sa ping'i - lepiej grac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mrugacz napisał(a):

Ja Mialem Chello I Bylo Cool... Zle oceny  Rodzicie Zalozyli Neo 128

Neo To Syf Lapie tyle Virusow Ze To Szok.. Ping z Du..

Polecam Chello I Upc  W tej chwili Chello Lepsze Ale za pol roku Upc Bedzie Lepsze

1501490[/snapback]

:lol: Chello i UPC to jedno i to samo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli wiekszosc osob mieszka w bloku i korzysta z kablowki, w ktorej jest mozliwosc uzyskania dostepu do interenetu w upc skoro to chello poleca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

chello jak i upc dostępne jest też w niektórych domach nie tylko blokach choć w blokach jest bardziej popularne

Chello jest dostepne tylko i wylacznie przez kablowke czyli jak masz chate blisko bloku ew. jakies wieksze osiedle to mozna sobie zrobic kablowke...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

watow napisał(a):

chello ma nizsze pigni wiecej jezeli grasz to bedzie lepszy wybor niz neo

256 chello jaki ma upload?

1493301[/snapback]

Nieprawda jezeli chcesz grac na polskich serwerach!! Upload to chyba 64 tak jak w neo 128.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj chodzi o szybkosc pingow ogolnie zeby szedl szybki ping wystarczy Ci juz 32kb/s uploadu neo+ ma duzo klientow i jak wszyscy siada na te serwy to spada ping bo jest wieksze obiazenie, a chello lepsze bo to jest troche inna architektura sieci i mniej klientow oraz lepsze ceny niestety trzeba miec kablowke i mieszkac w wiekszym miescie :(...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glowna role gra przegladarka inetowa jak uzywa sie IE to nie dziwic sie, ze wiry ida jak po masle :) osobiscie uzywam firefoxa i moge go polecic kazdemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qaz43 napisał(a):

mam chello chyba od 1,5roku nie mam zadnego antywirusa i wirusa jeszcze zadnego nie widzialem a chodze po roznych stronkach

moze cos w tym jest

1513456[/snapback]

Heh jak się używa softu tpsa :> to uuuuuu ;] zresztą trzeba wiedzieć co i jak i gdzie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi