Net Hool's 64 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam! Mam taki problem w związku z tym że nie długo kończy mi się umowa z tps-ą. Otóż, zastanawiam się czy ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> chello 256 czy neostrade 128. Teraz miałem neo 128 i zupełnie mi wystarcza, a nie chce ryzykować z chello bo do końca nie jestem przekonany co do jakości tego łącza. Jeśli ktos już ma chello to niech sie wypowie czy moje obawy są uzasadnione. Pozdr. i dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 chello ma nizsze pigni wiecej jezeli grasz to bedzie lepszy wybor niz neo 256 chello jaki ma upload? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja na pewno we wrześniu biorę 1 Mbps w UPC. W Szczecinie jest promo za 70 z VAT +pełny pakiet za 39,- . Mam teraz Neo 128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 poleca chello! Od miesiaca jestem jego szczesliwym posiadaczem B) Teraz jest rowniez promocja na 4Mbit'y (185zl za neta i obnizaja abonament za TV o 10zl; procz tego pierwszy miesiac neta i tv za 1zl i instalacja 1zl). Co do predkosci to jest nieziemska... No i tak jak kolega wyzej wspomnial nizsze sa ping'i - lepiej grac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 polecam chello, ja niestety mam neo+ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja mam takie pytanko a jak sie wam spisuje najtańsza opcja chello?? lepsze to niż neo 128?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja Mialem Chello I Bylo Cool... Zle oceny Rodzicie Zalozyli Neo 128 Neo To Syf Lapie tyle Virusow Ze To Szok.. Ping z Du.. Polecam Chello I Upc W tej chwili Chello Lepsze Ale za pol roku Upc Bedzie Lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a czy musisz kazdy wyraz zaczynac z wielkiej litery? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja Mialem Chello I Bylo Cool... Zle oceny Rodzicie Zalozyli Neo 128 Neo To Syf Lapie tyle Virusow Ze To Szok.. Ping z Du.. Polecam Chello I Upc W tej chwili Chello Lepsze Ale za pol roku Upc Bedzie Lepsze 1501490[/snapback] :lol: Chello i UPC to jedno i to samo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 chello lepsze bo nie wdzwaniane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 w cenie nizszej niz neo masz chello 1mbps. teraz jast taka promocja ze masz 2 pierwsze miesiace po 1zl a potem z 109 z kablowka. czyli wychodzi 1mbps za 60 zl miesiecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 czyli wiekszosc osob mieszka w bloku i korzysta z kablowki, w ktorej jest mozliwosc uzyskania dostepu do interenetu w upc skoro to chello poleca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 chello jak i upc dostępne jest też w niektórych domach nie tylko blokach choć w blokach jest bardziej popularne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tylko szkoda ze chello nie jest dostepne tak jak neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 chello jak i upc dostępne jest też w niektórych domach nie tylko blokach choć w blokach jest bardziej popularne Chello jest dostepne tylko i wylacznie przez kablowke czyli jak masz chate blisko bloku ew. jakies wieksze osiedle to mozna sobie zrobic kablowke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Trudno żeby dla jednego klienta pociagneli kilometry kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Pozatym co ma neo do wirusów :D ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 no ma nizsze pingi... ja mam neo i gra sie w sieci tragicznie :/ polecam chello - sam nie mam, ale uzywałem u kolegi i jest lepsze duuuuuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 chello ma nizsze pigni wiecej jezeli grasz to bedzie lepszy wybor niz neo 256 chello jaki ma upload? 1493301[/snapback] Nieprawda jezeli chcesz grac na polskich serwerach!! Upload to chyba 64 tak jak w neo 128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 tutaj chodzi o szybkosc pingow ogolnie zeby szedl szybki ping wystarczy Ci juz 32kb/s uploadu neo+ ma duzo klientow i jak wszyscy siada na te serwy to spada ping bo jest wieksze obiazenie, a chello lepsze bo to jest troche inna architektura sieci i mniej klientow oraz lepsze ceny niestety trzeba miec kablowke i mieszkac w wiekszym miescie :(... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Pozatym co ma neo do wirusów :D ??? 1512929[/snapback] mam chello chyba od 1,5roku nie mam zadnego antywirusa i wirusa jeszcze zadnego nie widzialem a chodze po roznych stronkach moze cos w tym jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Glowna role gra przegladarka inetowa jak uzywa sie IE to nie dziwic sie, ze wiry ida jak po masle :) osobiscie uzywam firefoxa i moge go polecic kazdemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam chello chyba od 1,5roku nie mam zadnego antywirusa i wirusa jeszcze zadnego nie widzialem a chodze po roznych stronkach moze cos w tym jest 1513456[/snapback] Heh jak się używa softu tpsa :> to uuuuuu ;] zresztą trzeba wiedzieć co i jak i gdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...