Skocz do zawartości
Net Hool's 64

Neo Czy Chello

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problem w związku z tym że nie długo kończy mi się umowa z tps-ą. Otóż, zastanawiam się czy ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> chello 256 czy neostrade 128. Teraz miałem neo 128 i zupełnie mi wystarcza, a nie chce ryzykować z chello bo do końca nie jestem przekonany co do jakości tego łącza. Jeśli ktos już ma chello to niech sie wypowie czy moje obawy są uzasadnione.

Pozdr. i dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poleca chello! Od miesiaca jestem jego szczesliwym posiadaczem B)

Teraz jest rowniez promocja na 4Mbit'y (185zl za neta i obnizaja abonament za TV o 10zl; procz tego pierwszy miesiac neta i tv za 1zl i instalacja 1zl).

Co do predkosci to jest nieziemska...

No i tak jak kolega wyzej wspomnial nizsze sa ping'i - lepiej grac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Mialem Chello I Bylo Cool... Zle oceny  Rodzicie Zalozyli Neo 128

Neo To Syf Lapie tyle Virusow Ze To Szok.. Ping z Du..

Polecam Chello I Upc  W tej chwili Chello Lepsze Ale za pol roku Upc Bedzie Lepsze

1501490[/snapback]

:lol: Chello i UPC to jedno i to samo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli wiekszosc osob mieszka w bloku i korzysta z kablowki, w ktorej jest mozliwosc uzyskania dostepu do interenetu w upc skoro to chello poleca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chello jak i upc dostępne jest też w niektórych domach nie tylko blokach choć w blokach jest bardziej popularne

Chello jest dostepne tylko i wylacznie przez kablowke czyli jak masz chate blisko bloku ew. jakies wieksze osiedle to mozna sobie zrobic kablowke...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chello ma nizsze pigni wiecej jezeli grasz to bedzie lepszy wybor niz neo

256 chello jaki ma upload?

1493301[/snapback]

Nieprawda jezeli chcesz grac na polskich serwerach!! Upload to chyba 64 tak jak w neo 128.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj chodzi o szybkosc pingow ogolnie zeby szedl szybki ping wystarczy Ci juz 32kb/s uploadu neo+ ma duzo klientow i jak wszyscy siada na te serwy to spada ping bo jest wieksze obiazenie, a chello lepsze bo to jest troche inna architektura sieci i mniej klientow oraz lepsze ceny niestety trzeba miec kablowke i mieszkac w wiekszym miescie :(...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glowna role gra przegladarka inetowa jak uzywa sie IE to nie dziwic sie, ze wiry ida jak po masle :) osobiscie uzywam firefoxa i moge go polecic kazdemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam chello chyba od 1,5roku nie mam zadnego antywirusa i wirusa jeszcze zadnego nie widzialem a chodze po roznych stronkach

moze cos w tym jest

1513456[/snapback]

Heh jak się używa softu tpsa :> to uuuuuu ;] zresztą trzeba wiedzieć co i jak i gdzie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi