mate76 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Po zmianie klucza Tweakiem XP na OEMowy (wg procedury podanej na forum) i zainstalowaniu SP1 (bez problemów) przeresetowałem komputer. Wszystko się ładnie ładuje no i jak wciskam na moją ikonę, żeby się zalogować wyskakuje coś takiego: "Wystąpił problem, który uniemożliwił systemowi Windows dokładne sprawdzenie stanu licencji dla tego komputera. Kod błędu: 0x80004005" Może ktoś wie o co chodzi, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Zły kod, poszukaj innego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Zły kod, poszukaj innego :(Najpierw muszę mieć możliwość zalogowania się. Chodzi tylko Administrator na Uruchomieniu Awaryjnym ale tweak XP się z niego nie odpala, ani msoobe.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Najpierw uruchom oryginalną płytę z instalką WinXP i zainstaluj system od nowa. Potem na tak czysty system zainstaluj SP1 i dopiero wówczas możesz odpalać tweaka xp i xp-antispy. Odwrotna kolejność uniemożliwia zainstalowanie SP1 albo są z nim jaja. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Heh....po formacie i instalacjii XP podałem nowy kod i o nic się nie pytał. Instalacja później SP1 bez problemu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Na szczęscie pomogło odzyskanie systemu do stanu sprzed instalacji Tweak XP. Teraz mam SP1, bo pliki są przecież podmienione, ale system o tym nie wie :) Przy następnej reinstalacji zrobię wszystko jak należy. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...