neo_1984 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 WITAM Potrzbuje pomocy ,mam internet od dostawcy u którego porty są poblokowane i programy p2p nie chodzą ale posiadam konto shellowe , i pomyślałem ze na shellu mozna postawić tunel aby mi tunelował połączenie programów typu p2p czy ktoś juz kiedyś sie bawił w to ??? piszcie wszelkie uwagi miło widziane :) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Chyba admin ci by powyrywał wszystkie kończyny za ten tunel. Przewidziałeś zżarcie łącza serwera? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo_1984 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 w regulaminie nie ma nic wzmianki o tunelach a zresztą jeden gosć na tym shellu ma tunel załozony i nic sie nei dzieje a i tak nikt nie wykorzystuje tego łacza przewidzanego na ten serwer , wczoraj naprzykłem ściagałem filma i transfer miałem 3 M/s i co ty na to ? wiec tylko pytam sie czy ktos robił takie coś i pomógł mi postawić takie coś a reszte ja załatwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...