nidzgor Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Pomocy! Chciałem sobie przeinstalowac xp... zmieniłem boot sequence w bios-ie tak żeby najpierw odpalał z cd-romu, Każę mu wyczyścić partcje c: i tam zainstalować .... no ale gdy on samoczynie sie resetuje (nie załączam wtedy cd) on zamiast właczyc kreatora windows wyświetla mi błąd (z różnymi poleceniami co moge zrobić w stylu buforowanie w biosie) i sie resetuje A gdy załączam cd z instalacją to wszystko zaczyna sie od nowa Próbowałem instalować na innej partycji - tez nie pomaga Ni chce czyścić 2 partycji - mam tam prawie 40 gb filmów i szkoda mi je stracić Co mam zrobić z tym fantem??? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 a second device w biosie masz HDD-0 czy disable??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzgor Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 a second device w biosie masz HDD-0 czy disable??? 1495138[/snapback][/quote disable ziomek Czy nikt nie potrafi mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...