pablo163 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Witam Czy to dobry pomysl woda na kloca i grafe w jednym jaki moze być tego rezultat jęzeli woda w układzie ma w zime od -5 do -15 to co z tego wyniknie????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 co z tego wyniknie?????????????Skraplanie sie pary wodnej co moze doprowadzic do zwarcia niektorych rzeczy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak woda moze miec -15 stopni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak woda moze miec -15 stopni?Nie woda tylko płyn sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Według mnie taka opcja jest możliwa. Jednak zapytaj experta berkuta :) Woda -15st. :D (spox, mnie tesh się kiedyś zdarzyło tak napisac ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 maly OT , ajkie powinny byc wymiary bloczku na karte i na pamieci ? bo jestem w stanie wykonac bardzo fajne bloczki a potrzbeuje wymiaruw , dostemp do miedzi tez mam, na procki jakich wymiaruw powinny byc bloczki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 A ile byś chcial za taki bloczek???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 wszytskie zapytania na priva , a jak wszystko juz bedzie gotowe to powiadomie was wszytskich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Na prive jak na prive???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Według mnie taka opcja jest możliwa. Jednak zapytaj experta berkuta :) Woda -15st. :D (spox, mnie tesh się kiedyś zdarzyło tak napisac ;)) No jasne jak ja mam na strychu w zime mniej więcej takie temp bo tam nie jest odbrzewane nic a nic : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Na prive jak na prive???????? Kliknij ikonke z dwoma ludzikami i pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...