MARIOSKARPA Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 za kazydm razem mam albo 30k albo nawet wiecej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Nie pokazuj sumy kontrolnej, swoja drogą ładny bug w programie :D za sto lat nikt nie bedzie mial takiego wyniku. 1732485[/snapback] a tam ;] ja mam juz dzis ;] kolega to kiedys odkryl przypadkowo .. odpalajac CCR z plyty .. chodzi o atrybut READ ONLY na plikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Celeron 2GHz@2670MHz with bug :), stary wynik kiedyś puszczony dla sprawdzenia. Czekamy na nową wersję. Edytowane 4 Listopada 2005 przez DEVILEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) ale piękne wyniki :D juz wiem dlaczego juz nie dopisują do "CCR WYNIKI" Edytowane 4 Listopada 2005 przez mieciop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ale piękne wyniki :D juz wiem dlaczego juz nie dopisują do "CCR WYNIKI" 1736275[/snapback] widze ze jak na razie wygrywam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) widze ze jak na razie wygrywam ;] 1736577[/snapback] stworzymy swoją własną bazę wynikow, bedzie to konkurencja dla dzikie... Edytowane 8 Listopada 2005 przez mieciop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...