fred_fn Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Chciałem prosić o pomoc, gdyż w wyniku próby (nieudanej :mur: :mur: :mur: ) podłączenia dwóch napędów 3.5 in. do jednej taśmy oba "padły". No i podłanczam jeden z nich (już sam) czerwoną żyłą do zasilania i jedyne co się dzieje to się świeci dioda. I nic więcej. Jak taśmę podłącze w drugą stronę to w ogóle nie dzieje się nic. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym właśnie uszkodziłem Durona 600 i jutro kupuje nowegoproca | | \/ Edytowane 14 Czerwca 2005 przez fred_fn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Chciałem prosić o pomoc, gdyż w wyniku próby (nieudanej :mur: :mur: :mur: ) podłączenia dwóch napędów 3.5 in. do jednej taśmy oba "padły". No i podłanczam jeden z nich (już sam) czerwoną żyłą do zasilania i jedyne co się dzieje to się świeci dioda. I nic więcej. Jak taśmę podłącze w drugą stronę to w ogóle nie dzieje się nic. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym właśnie uszkodziłem Durona 600 i jutro kupuje nowegoproca | | \/ 1495993[/snapback] Hmm czerwoną linią? Co to znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred_fn Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) no to ja to rozrysyje: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| a tu jest zasilanie. | to jedna żyła taśmy IDE Edytowane 17 Czerwca 2005 przez fred_fn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Przecież na każdej taśmie jest przy ejściu do dsytku takie zabezpieczenie któe uniemożliwa wsadzenie tego w drugą stronę....opisz bardzeij to czego dokonałeś. EDIT..a zwroki?? Edytowane 18 Czerwca 2005 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred_fn Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 zworek nie ma. a taśma nie ma zabezpieczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 W takich anpędach czerwona zyła ma być skierowana w Twoją stronę( i tam gdize jest prąd do dysku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...