Skocz do zawartości
michal_9

Powazny Updejt Kompa ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jakis czas juz mysle zeby conieco ulepszyc mojego kompa bo by sie przydalo co nieco i chyba czas przejsc do czynów... tylko zastanawiam się co kupic... najpierw jakiego mam kompa:

płyta glowna Asus A7V266-EX

Duron 1ghz

gf 2 mx

256 ramu ddr

do wymiany idzie procek i karta graf. + jeszcze troche ramu chce dokupic..... ew. jak jest taka potrzeba moze i plyte glówna... (zostanie obudowa w takim razie tylko stara :P ) myslalem nad gf 6600 gt ale sam nie wiem cyz to dobry wybów... moze cos lepszego by sie znalazlo zeby starczylo na dluzszy czas.... no i procek... tu juz nie jestem kompletnie na czasie ;) sie zatrzymalem na czasach kiedy Duron 1ghz to byl szczyt techniki :D... wiec nie wiem sie zastanawiam Athlon jakis czy Sempron jakis.... to kompletnie nie iwem wiec doradzcie co najlepsze..... no i ram... tu chyba zadnej filozofi nie ma chce dokupic kostke 256 albo 512 ramu.... moze jest cos co pozinienem wiedziec zanim udam sie do sklepu ?

aa dodam ze calosc ma kosztowac kolo 1500 zł (jakby kots mogl niech da propozycje na jakies 2 tys i na 1 tez ;) bo z funduszami roznie od sponsora zalezy :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi