michal_9 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jakis czas juz mysle zeby conieco ulepszyc mojego kompa bo by sie przydalo co nieco i chyba czas przejsc do czynów... tylko zastanawiam się co kupic... najpierw jakiego mam kompa: płyta glowna Asus A7V266-EX Duron 1ghz gf 2 mx 256 ramu ddr do wymiany idzie procek i karta graf. + jeszcze troche ramu chce dokupic..... ew. jak jest taka potrzeba moze i plyte glówna... (zostanie obudowa w takim razie tylko stara :P ) myslalem nad gf 6600 gt ale sam nie wiem cyz to dobry wybów... moze cos lepszego by sie znalazlo zeby starczylo na dluzszy czas.... no i procek... tu juz nie jestem kompletnie na czasie ;) sie zatrzymalem na czasach kiedy Duron 1ghz to byl szczyt techniki :D... wiec nie wiem sie zastanawiam Athlon jakis czy Sempron jakis.... to kompletnie nie iwem wiec doradzcie co najlepsze..... no i ram... tu chyba zadnej filozofi nie ma chce dokupic kostke 256 albo 512 ramu.... moze jest cos co pozinienem wiedziec zanim udam sie do sklepu ? aa dodam ze calosc ma kosztowac kolo 1500 zł (jakby kots mogl niech da propozycje na jakies 2 tys i na 1 tez ;) bo z funduszami roznie od sponsora zalezy :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 athlon64 albo sempron na socket754 (zaleznie od budzetu - pierwszy od 400,-, drugi od 280,-), mobo DFI NF3 (ok 380,-), radeon9800pro (ok 600,-), ramu 512 albo 1024 (tez zaleznie od budzetu 170-340 za niezle kostki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Pomyśl też o zasilaczu , głupio takie coś postawić na codegenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...