kszonek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 W ktorym slocie powinien byc ram w p4c800 delux? W czarnym czy w niebieskim i czy w tym od proca czy dalej? Ram to kingston 512 w single( :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 :lol: Nie ma żadnej różnicy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 najlepiej od konca obsadzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Aha :P No to sie dowiedziałem, ale jeszcze poszukam, bo coś mi nie pasi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Aha :P No to sie dowiedziałem, ale jeszcze poszukam, bo coś mi nie pasi... 1501926[/snapback] to zobacz w instrukcji ale na 99% bedzie tak jak napisalem wyzej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...