maslosky Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 prosze o rade... moga byc linki na allegro, do sklepow internetowych albo same nazwy :) z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11985 Ja mam taki, problemow zadnych nie mialem, mozna powiedziec, ze Plug & Play.;) Calkiem cichy, tylko czasami cos w nim stuknie/strzeli, ale czytalem, ze to normalne. ;) Edytowane 16 Czerwca 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 1500209[/snapback]Popieram cisza, szybkość na razie mnie nie zawiódł. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nic dodać, nic ująć, obecnie chyba najlepszy wybór jeśli chodzi o dysk. Jedyne do czego mogę się doczepić, to fakt, że za 16zł więcej możesz mieć wersję 160gb - więc chyba warto te paręnaście zł dołożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...