g0rgiasz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś skrypt ktory wzbogacilby moja strone o mozliwosc uploadu przez wszystkich.. czyli chmody ustawic i moze by poszlo.. zalezy mi aby skrypt nie byl: Can I use PHP scripts? No. Can I use CGI scripts? No. Edytowane 17 Czerwca 2005 przez g0rgiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jsp? asp? ;] Innego rozwiązania nie widzę niż program wykonywany po stronie serwera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jestem lama ;) pomoze mi odpowiedz na pytanie.. - czyli nie da rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Raczej nie widzę możliwości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...