Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jak w temacie. Może ktoś bliżej napisać jak jest, czy jest dużo pracy itd :) Aha, i czy studiują to dziewczyny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 nie studiowałem tam, ale mialem zajęcia ;) mogę Ci polecić bar po prawej stronie od wejścia tego po lewej unikaj na polibudzie nie ma kierunków na których można się poopier... jak chcesz mieć luz to idź na jakąś prywatną uczelnię, lub np na historię na uniwerek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja studiowalem ta takim kierunku ale w szczecinie..... Ostro z matmy, i z mechaniki. Zaczyna studia 120 osob, magistra na ostatnim roku ma ~8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 RS, a ukończyłeś te studia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja studiowalem ta takim kierunku ale w szczecinie..... Ostro z matmy, i z mechaniki. Zaczyna studia 120 osob, magistra na ostatnim roku ma ~8 1500814[/snapback] ze 120 osob zostaje na koniec okolo 8??? OMFG!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 hehe witamy w prawdziwym świecie studentów Polibudy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Hmmm OMFFFG! Czyli tam trafiają sami prymusi :) Dla normalnych nie ma miejsca? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 hehe witamy w prawdziwym świecie studentów Polibudy ;-) 1500832[/snapback] tak sie sklada ze wlasnie skonczylem polibude lubelska - z tym ze z okolo 120 osob do konca dortwalo jakies 80, ale nie 8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 A tam przesadzasz z polibudą ;) są kierunki na których się odpoczywa ;]. Hehhe nie napisze bo na jednym kierunku jedna grupa dostaje w dupe a druga mam piknik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Np. na PG odpoczywa się na wydziale gier i zabaw :lol: (zarządzanie i ekonomia jakby ktoś nie wiedział ;) ). Reszta kierunków to taki sajgonik raczej hehehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 w kazdym badz razie potwierdzam slowa co do baru ;) w lewym generalnie smierdzi :P za to w prawym... suuuper goraca czekolada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja ciagle na PW i moge potwierdzic ze jesli ktos chce sie pobawic postudiowac a nie sie uczyc to lepiej niech nie szuka niczego na PW. pierwsze dwa lata sa nie wesole :mur: potem jest juz z gorki ale tez nie mozna powiedziec o relaksie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nie no ja nie szukam studiów gdzie byłby cały czas relax, próbuje znaleść cos na swoje siły a to jest bardzo ciężkie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Sparrov: Nie skonczylem tych studiow z powodu matmy.. trzeba miec do tej dziedziny mocna glowe :P Dla przykladu: Pierwszy egzamin z matmy 120 osob pisało zaliczyły 3 oczywiscie na dst. Poprawke zaliczylo 8 osob. Mozna bylo podejsc do egzaminu nie majac zaliczonych cwiczen z matmy, aczkolwiek w sesji poprawkowej trzeba bylo to nadrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Z tego co wiem kumepl studiuje to jest tam kilka kos. Wlasnie matma i fiza oraz dochodza do tego ciekawe przedmioty np urzadzenia okretowe jakies tam pompy silniki itp, nawiagacja jest ciezko. Ale przy minimalnym wysilku to da sie przejsc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurkov Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja to skonczylem w szczecinie. Nie polecam raczej matma, fizyka, mechanika, wytrzymalosc materialow, teoria drgan i kilkadziesiat podobnych do tego dochodza oczywisce w zaleznosci od specjalnosci rozne kwiatki. Trzeba byc dobrym ze scislych przedmiotow latwo nie jes na pewno konczy pare osob na kilkaset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 siema 3 rok OiO sie kłania, jak chcesz tam iść to tylko studia inżynierskie albo zarządzanie, magisterskich unikaj jak ognia, program podobny imho na inż ciekawszy i więcej możliwości 3,5 roku potem możesz dorabiać mgr albo zupełnie co innego. Jeżeli chodzi o studia to nie jest to najcięższy wydział przeważnie ludzie kończą tylko zajmuje im to troche dłużej :) ja na razie lece terminowo dużo zależy od szczęścia i hmm... różnych innych technik. Wykładowcy jako tako, trafiają się lepsi i gorsi. Współpraca z niktórymi to czysta przyjemność. Podstawowa zaleta inżynierskich nie ma fizy jako takiej. Jak jesteś po technikum powinno ci być ciut łatwiej. Mocno ułatwia sprawe jak naprawde interesujesz się okrętownictwem. Jak byś miał jakieś inne pytania to wal na prv albo gg (2883954) PS. Co do kobietek to swoją poznałem właśnie na OiO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Idz na Mechaniczny na PG :P Troche sajgonik ale nie jest tak zle ;) Wada wydzialu - nie ma praktycznie kobitek :P NO ale tam sie nalezy uczyc a nie na kobiety ogladac ;) A jesli chodzi o OiO to kumpel tam chodzi, sobie radzi nawet niezle, a prymusem w sredniej nie byl wiec... Wybierz dobrze i do zobaczenia w sesji :P :mrgreen: btw. jak chcesz bimbac to tylko Uniwerek Gdanski :D ale zadnej satysfakcji ze studiowania ;) Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zastanawiam się nad OiO i nad zarządzaniem i ekonomią na PG. No ale miałem 3 z fizy :/ i moja szkoła ma słabe przelicznikido konkursu świadectw (ani matma, ani fiza, ani angielski nie rozszerzony :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...