yogi186 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Warto za nią dać 140 zł ?? Jak z O/C na niej itd ?? OPIS TU ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Nie wierze, że nikt nie miał tej płyty ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Teee ....... i jaki jest bios na tej płycie AWARD czy AMI ??? Bo ze strony producenta ściągłem niby najnowszy i do tego dali flashera AMI i bios ma dziwne rozszerzenie FA ( tak jak wersja biosu). A na płycie jest kostka z hologramem AWARDa :? . Jak to w końcu jest ?? Wiem , ze sie przekonam jak odpale..... ale chwilowo nie mam procka na to, a pozatym procek którego kupie jest niby obsługiwany tylko przez płyte z najnowszym biosem i moge mieć jakieś zonki z odpaleniem tej płyty z tym procem, bez tego biosu :-(. Ehhh, sorka za zamieszanie ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Naprawde nikt mi nie pomoże ?! :cry: Naprawde nie wierze, żeby nikt nnie miał styczności z tą płytą !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Baaaaardzo cieszy mnie wasze zainteresowanie moim topiciem ;) hehe. Dzięki za wszystki odpowiedzi ... bardzo mi pomgliście ;)... hehe. A tak poważnie... nikt mi nic nie może pomóć ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja pomoge, ja :) Gigabyte to bardzo dobra firma :P Jednak chyba radzilbym cos na BX lub i815EP :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Hmmm ... płyta mi sie ogólnie podoba .. tyle że jeszcze jej nie odpaliłem bo czekam na proca :? . Wszystko ustawia sie DIPerami , i jest fajna zworka co jak sie ją "otworzy" napięcie na rdzeniu proca wzrasta o 10%. Magistralki 66/75/83/100/112/124/133/142/150 :D ;D. Więc tak se wnioskuje że do O/C bedzie dobra... przekonamy sie jak dostane proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...