Skocz do zawartości
Gość

Procesor na 2003

Rekomendowane odpowiedzi

masz w gdansku grala - ceny sa tam w miare w porzadku, ale jeszcze jest w gdyni ALT computer i tam ceny sa jeszcze nizsze i obsluga o niebo lepsza niz w gralu :) , chyba stac cie na dojazd z gdanska do gdyni... 8)

www.gral.pl

Niestety o Gralu słyszałem bardzo dużo złych rzeczy, nawet na tym forum, więc go nie wybiorę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zadneim P4 2,0A mozna kupicBOX za 870 zł w detalu

grafa to lepiej GF4 Ti4xxx zalezy od funduszy znajomy ma 4200 Gainwarda i jest zadowolowy na procku 1,8 ma około 11k 3dmarków

nagrywarki też są chyba lepsze np: Liteon 48x no ale wszyscy maja 40x liteona i chwalą wiec nie weim jak to jest z 48x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz w gdansku grala - ceny sa tam w miare w porzadku, ale jeszcze jest w gdyni ALT computer i tam ceny sa jeszcze nizsze i obsluga o niebo lepsza niz w gralu :) , chyba stac cie na dojazd z gdanska do gdyni... 8)

www.gral.pl

Niestety o Gralu słyszałem bardzo dużo złych rzeczy, nawet na tym forum, więc go nie wybiorę :roll:

Nie zauwazulem.

A www.balta.pl byla?

a www.esc.pl bylo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.gral.pl

Nie zauwazulem.

A www.balta.pl byla?

a www.esc.pl bylo?

To były ceny z Balty.

Czy możecie polecić mi inną kartę grafiiczna do 1000zł, mającą 128 MB pamięci?? Mojej już nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...