Gość Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 masz w gdansku grala - ceny sa tam w miare w porzadku, ale jeszcze jest w gdyni ALT computer i tam ceny sa jeszcze nizsze i obsluga o niebo lepsza niz w gralu :) , chyba stac cie na dojazd z gdanska do gdyni... 8) www.gral.pl Niestety o Gralu słyszałem bardzo dużo złych rzeczy, nawet na tym forum, więc go nie wybiorę :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 moim zadneim P4 2,0A mozna kupicBOX za 870 zł w detalu grafa to lepiej GF4 Ti4xxx zalezy od funduszy znajomy ma 4200 Gainwarda i jest zadowolowy na procku 1,8 ma około 11k 3dmarków nagrywarki też są chyba lepsze np: Liteon 48x no ale wszyscy maja 40x liteona i chwalą wiec nie weim jak to jest z 48x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Po pierwsze AMD 2200+ można kupić za 700zł, a nie za 839. Nie znalazłem w Gdańsku tańszego dobrego sklepu. Jakby ktoś miał jakiś adres to czekam. A kupowanie przez internet odpada :) Prosze bardzo: GRAL Tam za 789pln I jest xp2400+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 masz w gdansku grala - ceny sa tam w miare w porzadku, ale jeszcze jest w gdyni ALT computer i tam ceny sa jeszcze nizsze i obsluga o niebo lepsza niz w gralu :) , chyba stac cie na dojazd z gdanska do gdyni... 8) www.gral.pl Niestety o Gralu słyszałem bardzo dużo złych rzeczy, nawet na tym forum, więc go nie wybiorę :roll: Nie zauwazulem. A www.balta.pl byla? a www.esc.pl bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 masz w gdansku grala - ceny sa tam w miare w porzadku, ale jeszcze jest w gdyni ALT computer i tam ceny sa jeszcze nizsze i obsluga o niebo lepsza niz w gralu :) , chyba stac cie na dojazd z gdanska do gdyni... 8) www.gral.pl Niestety o Gralu słyszałem bardzo dużo złych rzeczy, nawet na tym forum, więc go nie wybiorę :roll: Nie zauwazulem. A www.balta.pl byla? a www.esc.pl bylo? To były ceny z Balty. Czy możecie polecić mi inną kartę grafiiczna do 1000zł, mającą 128 MB pamięci?? Mojej już nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...