Liquid Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Gra lub grał ktoś w tą gierke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 gralem troche , fajny klimacik ale wole baldury i nwn ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja gram właśnie. Świetny klimat. Mam właśnie pytanie co do tej gry: gdzie moge znaleść Kryształ z Katornu. Jest on potrzebny do questa z okularami, które są potrzebne do wykrycia iluzji wejścia do siedziby Klanu Koła. Miałem ich multum ale sprzedałem, bo nie wiedziałem że będzie później taki quest. :evil: Please Help :!: No co jest? Temat zdechł. Dajcie no radę co do tej gry bo wysiądę zaraz. Wie może ktoś gdzie pełną solucję można znaleść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 nic dziwnego ze zdechl jak go wyciagnales po 1.5 roku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 O Holy Shit :!: Rzeczywiście nie zauważyłem :roll: . Ale tak czy siak wiesz może gdzie można znaleść ten kryształ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Opowiedzcie troche o tej grze o co w niej chodzi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Opowiedzcie troche o tej grze o co w niej chodzi itp. 1339367[/snapback] Arcanum to jeden z ciekawszych RPG jakie widzialem. Dosc pomyslowo rozwiazana jesli chodzi o parametry postaci (szczegolnie podzial na uzdolnienia techniczne i magiczne). Ciekawa fabula - niestety grafika taka ze sie po prostu do Baldurs Gate 1 nie umywa, co jest powodem do odrzucania ludzi od tej gierki. Wiecej informacji tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 arcanum to dosyc ciekawe uniwersu, podoba mi sie połączenie swiata magiji;] i techniki, klimat jest cudowny, aczkolwiek system walki i ogóly interfejs jest tak skopany że żal tracic czas na tą gierke... o grafice juz nie wspomne.... fallout to arcydzieło przy tym;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Arcanum jest bardzo fajną grą i tych, którzy jeszcze w nią nie grali namawiam na zakup najnowszego Gamestar'a, do którego jest dołączona pełna wersja tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ile kosztuje ten Gamestar? Grałem kiedyś w tą gre. Ogólnie spodobał mi się pomysł: magia + technologia. Grałem oczywiście krasnoludem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Cena to 14,90 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Cena to 14,90 zeta. 1340986[/snapback] NoVVy czemu wprowadzasz nas w błąd? ;) Gazeta kosztuje tylko 12,90 zeta. Chyba warto nie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 NoVVy czemu wprowadzasz nas w błąd? ;) Gazeta kosztuje tylko 12,90 zeta. Chyba warto nie <_< 1342764[/snapback] Mam wersję dvd więc może dlatego 14.90 (cena z okładki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) I pomyslec, ze kiedys dalem za to 80 zeta... :roll: Ale IMHO warto bylo - gierka zajebista, mimo tragicznej grafiki. Jedno ostrzezenie - jesli ktos zamierza grac magiem, niech nie przyzywa chowanca. W jednym miejscu w grze trzeba samodzielnie walczyc na arenie, a chowancowi nie da sie powiedziec "poczekaj na mnie" ani go odeslac (czytaj: nie mozna go z party wywalic) :( Edytowane 22 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Sorry ze odkopuje ale ostatnio nadzialem sie na hires patcha do arcanuma. Osobiscie jeszcze nie testowalem ale podobno smiga bez problemow i obsluguje rozdzialki az do 1920x1200 :) Wiec jak ktos nie gral ze wzgledu na grafike to polecam teraz zgrac, gra jest przekozacka http://drog.terra-arcanum.com/highres.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Smiga , sam w to niedawno gralem , ale poziom trudnosci odrzuca ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...