Argi Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Wiem, wiem, że to juz było. ale doradźcie proszę, jaki kupic wentyl na Antka 1800, żeby nie upier...ć procka przy zakładaniu, a nieźle chodziło. Dla mnie to ważne, bo jestem trochę "sprawny inaczej" i wyniki mam niezłe - 3 spalone płyty główne (jak dotąd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Cs i raczej go nie uszkodzisz ale wszystko mozn ajk sie chce vlkano 7+ fajne jest bo titan to chiba wysiadze jush przy tym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 to rzeczywiscie jestes sprawny inaczej :lol: moze lepiej daj to komus innemu do zrobienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Znowu temat rzedu jaki Qler:( Wczoraj czytałem jak koleś mam chyba 5 qlerów do wyboru........Popatrz sobie troszki wstecz na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Znowu temat rzedu jaki Qler:( Wczoraj czytałem jak koleś mam chyba 5 qlerów do wyboru........Popatrz sobie troszki wstecz na forum No, jeżeli tyle miałeś do powiedzenia, to dziekuję Ci bardzo. Może lepiej obejrzyj sobie Ligę Mistrzów, albo pasjansa ułóż.. Problem jest w tym, że wiekszość postów o coolerach jest w stylu: 1. "Volcano x jest za..sty. Obniżył mi temp o całe 2,5 stopnia.." 2. Q..wa, ukruszyłem procek. Pomóżcie :) A mnie chodzi o PRZYZWOITY, BEZPIECZNY coolerek. P.S Odpowiedzi NIE SĄ obowiązkowe. Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Moge sprzedać 2 miesięczne volcano 7+ na gwarancji... ok 110 zł (do negocjacji) mpiasny@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Znowu temat rzedu jaki Qler:( Wczoraj czytałem jak koleś mam chyba 5 qlerów do wyboru........Popatrz sobie troszki wstecz na forum No, jeżeli tyle miałeś do powiedzenia, to dziekuję Ci bardzo. Może lepiej obejrzyj sobie Ligę Mistrzów, albo pasjansa ułóż.. Problem jest w tym, że wiekszość postów o coolerach jest w stylu: 1. "Volcano x jest za..sty. Obniżył mi temp o całe 2,5 stopnia.." 2. Q..wa, ukruszyłem procek. Pomóżcie :) A mnie chodzi o PRZYZWOITY, BEZPIECZNY coolerek. P.S Odpowiedzi NIE SĄ obowiązkowe. Thx Nie ma niebezpiecznych Coolerow, sa tylko niepociumani zakladajacy co w dodatku zalowali na Coppershima. Volcano 7+ i Coppershim XP to zgrany duet, Athlon sie nie ukruszyl mi jeszcze. A kilka razy mialem okazje zdejmowac i zakladac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Mój przedmówca ma racje. A jak chsesz taniej to weź ten coolerek i do tego Copper Shim'a XP i będzie O.K. Coolerek jest zajeb... cichy i dotego dość wydajny a równocześnie tani(V7+ jest znacznie droższy) a CS zapewni Ci bezpieczeństwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Jeżeli nie chcesz wydawać forsy to kup Titana i Copper Shim, powinny się wyrobić bez problemu. Jeżeli spaliłeś 3 płyty, to może coś robisz nie tak? Zapomiansz zablokować dźwigni przy sockecie? Wciskasz procka na siłe? Do góry nogami? Jak masz więcej gotówki, to kup porządnego Thermaltake (nałatwiej dostępny z dobrych coolerów) albo jakiegoś innego markowego, wszystko zależy od gotówki i potrzeb. Jeżeli cisza cie nie jest potrzebna, to warto zainwestować w cooler z górnej półki. Ja np: używam Dragon Orba, kupiłem używany i wymieniłem wiatrak i mam nowiutki cooler za pół ceny sklepowej. Do tego dokupiłem Copper Shima, i choć cooler waży spokojnie 650gr, jeszcze nie ukruszyłem ani nie spaliłem nic, a zmieniałem już 3 razy płyte główną przez ostatnie miesiące. Wszystko zaley naprawdę od tego czy cooler ma być cichy i czy masz kase na dobry. Jak nie masz, to kup Titana, a jak masz to kup coś lepszego. Trzymaj się z daleka od szajsu, który sprzedają w sklepach komputerowych i wybierz coś co jest ZALECANE do porocesorów AMD przynajmniej 2200+ (o 200MHz więcej niż twój procesor - tak zaleca AMD czyli dla XP1800+ przynajmniej 2100+) i to w sumie wszystko. Jak ci nie zależy na ekstra-chłodzeniu, to ku porządny model Cooler Mastera i z głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 taa tylko ze Cooler Master ma starsznie twarde zapinki. Doprowadzaja mnie one do szału :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...