kszonek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Patrzyłęm w FAQu alr nie znalazłem. Potrzebuje programu, który mierzy FPSy w grach, np GTA: Sa, Driov3r, Doom3 =] najlpeiej zeby działał pod kazdą gierke. Zupełnie nie wiem czy coś takiego jest, ale mysle, że tak. Dobrze by było, żeby to zapisywał do pliku, albo potem pokazywał wykres i średnie fps. Może lamersko, ale coż począć.... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Patrzyłęm w FAQu alr nie znalazłem. Potrzebuje programu, który mierzy FPSy w grach, np GTA: Sa, Driov3r, Doom3 =] najlpeiej zeby działał pod kazdą gierke. Zupełnie nie wiem czy coś takiego jest, ale mysle, że tak. Dobrze by było, żeby to zapisywał do pliku, albo potem pokazywał wykres i średnie fps. Może lamersko, ale coż począć.... pzdr 1504699[/snapback] Pogooglaj trochę i ściągnij programik fraps. I po kłopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Wałśnie go ściagałem =] bardzo dzieki, teraz wierm, ze on bedzie dobry =] mam wersje 2.6.0... jest nowsza bo nie widziałem ? Moja z idg ;/ Edytowane 19 Czerwca 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na aktualny czas ver. 2.6.0 to najnowsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...