Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Dzisiaj u kumpla próbowałem podłączyć swój dysk (WD800JB) do kieszeni, która według niego nie działała... Efekt: podczas uruchomienia kompa usłyszałem dźwięk: (TSSRRRTTT) i zaśmierdziało palonym laminatem. Dysk nie działa. Talerze się nie kręcą. :( Czy mogę liczyć na wymianę tego sprzętu?? Sprzęt pochodzi z hurtowni Pronox w Katowicach. Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jeśli nie widać uszkodzeń fizycznych typu upadek i takie tam to powinni uznać. Bo przecież dysk mógł równie dobrze paść przy normalnej pracy. A tego w jaki sposób sprzęt się zepsuł nikt nie dochodzi. Pozrdo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 No chyba, że masz po gwarce, to wtedy... rozebrać dysk i zobaczyć co poszło, jak elektronika to szukać na allegro uszkodzonego dysku, ale z dobrą elektroniką, wymienić i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 no to mi ulżyło. :) Jesteście wielcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jak jest gwara to i tak trzeba oddac.Przeciez jak to nie z twojej winy to w czym problem z wymaian. Maja obowiazek wymienic jak dysk padl podczas pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...