dru8d Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 na zaliczenie html muszę stworzyć stronę internetową o tematyce komputerowej... problem polega na tym, że nie chcę się narobić niepotrzebnie, tzn. stworzyć strony bezwartościowej, aby zaliczyć i już... koles proponował mi, żebym zrobił stronę w XML zamiast w HTML, ale myślę, żeby zrobić w HTML, ale bardziej efektowną... zreszta na XML się nie znam i musiałbym go poznawać, a nie na tym mi teraz zależy... no właśnie... podpowiedzcie mi co bedzie najlepszym rozwiązaniem, nie chce tutaj tworzyć nikomu żadnej konkurencji, bo dla mnie to jest czysta zabawa :P , więc czekam na propozycje... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 To zależy, czy masz stworzyć cały serwis, czy pojedynczą stronę. Ja bym zrobił coś, co wykorzystuje jak najwięcej różnych tagów, a nawet użył javy i flasha, żeby zagiąć egzaminatora. Pamietaj, że ważniejsza jest twoja ocena, niż zawartość merytoryczna strony - ja na twoim miejscu tak bym rozumował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 heh, JAVA to juz dla mnie prawie część HTML'a więc nawet o niej nie wspominałem, oczywiście od początku pomyślałem o jej użyciu... flash, czemu nie, ładnie wygląda, a wiele pracy nie kosztuje... ja chcę stworzyć stronę, która by miała jedno i drugie... a ocena nie zawsze jest odpowiednia do poziomu posiadanej wiedzy (oglądałem reklamę IDEI :P ), a o takie szczegóły, o których wspominasz to się nie masz co u mnie martwić, właśnie dlatego pytam się o merytorykę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 do tego co mam stworzyć to mam wolny wybór, jednak chyba zostanę przy stronie, ponieważ nie jestem aż takim maniakiem, a czasu też nie mam za wiele, żeby się potem bawić w obsługę, a wiem że nawet choćby przy najprostszym serwisie zajmuje to jednak trochę czasu, więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 A ja na wesoło i proponuje zrobić stronę o szybki spalaniu proca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...